Βαθμολογία

Δυνατό και ωραίο ματς με χαμόγελα για Αμπελωνιακό

Μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια των play-off της Α1 ΕΠΣΛ πανηγύρισε η ομάδα του Αμπελωνιακού η οποία νίκησε στο Τύρναβο την Ακαδημία με 1-0 για την 2η αγωνιστική.

Ένα πολύ δυνατό και ωραίο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες με το συγκρότημα του Κώστα Μαντζιώκα να παίρνει τους τρεις βαθμούς χάρις σε ένα πέναλτι του Αλεξανδρή και να φτάνει τους έξι βαθμούς, ενώ είχε ευκαιρίες για γκολ τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Από την άλλη η Ακαδημία πιστοποιήσε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και είχε δυο ευκαιρίες στην αρχή, αλλά και ένα δοκάρι όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και παρέμεινε στον ένα βαθμό, όμως όπως απέδειξε είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές στην συνέχεια.

Με ευκαιρίες για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το παιχνίδι, ευκαιρίες που χάθηκαν στο 7' και στο 12' με τον Αμπελωνιακό να παίρνει στη συνέχεια τα ηνία της αναμέτρησης και να χάνει ευκαιρίες με Αλεξανδρή, Βούκια για να φτάσει τελικά στο γκολ. Ήταν το 35' όταν ο Ψύρρας ανατράπηκε μέσα στη περιοχή με τον ρέφερι Νίτσα να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αλεξανδρής που έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο ο Ψύρρας βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Ακαδημίας όμως στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και έτσι οι ομάδες οδηγήθηκαν για το ημίχρονο με τον Αμπελώνα να προηγείται 0-1.

Στην επανάληψη το ματς ήταν ανοικτό με τον Αμπελωνιακό να απειλεί στο 69' με την κεφαλιά του Κοντογιώργου μέσα από την περιοχή που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 76' η Ακαδημία είχε δοκάρι. Τελευταία καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους όταν στο 82' σε αντεπίθεση ο Κοντογιώργος "έσπασε" τη μπάλα στον Ελευθέρογλου, όμως τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή αμυντικός των Τυρναβιτών.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φουδούλης, Δαλακώνης, Αλεξόπουλος, Τσετιροκλής, Χατζούλης, Ψύρρας (46' Κοντογιώργος, 86' λ.τ. Χότζα), Ελευθέρογλου, Αλεξανδρής (65' Καρυπίδης), Βούκιας (72' Μεσημέρης).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ