Βαθμολογία

Λίγες φάσεις, αρκετό άγ«Χ»ος στη Φαλάνη

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Φαλανιακό και τη Δήμητρα Γιάννουλης για την 2η αγωνιστική των play-out της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Ένα αποτέλεσμα που φέρνει πλέον την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά στους εννιά βαθμούς και την Γιάννουλη στους τέσσερις, σε παιχνίδι με λίγες φάσεις και αρκετό άγχος για τις δυο ομάδες που ήθελαν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ένα παιχνίδι γενικά δυνατό και σε ένα πρώτο ημίχρονο μοιρασμένο με τον Φαλανιακό να έχει δοκάρι στο 13' και την Γιάννουλη να φωνάζει για πέναλτι. Στην επανάληψη ο Φαλανιακός ανέβασε την απόδοση του και έχασε ευκαιρίες για τη νίκη, όμως έπεσε πάνω στον πολύ καλό Μαστοροδήμο, ενώ στους διακριθέντες για την ομάδα του Νίκου Ανδρέου ήταν και οι Μπάμπαλης, Θώμος.

Το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε το ωραίο σουτ του Χρήστου Λυγούρα μέσα από την περιοχή στο 13' και την φιλοξενούμενη Γιάννουλη να διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή του Μάτος μέσα στη περιοχή, με το πρώτο μέρος να μην έχει άλλες συγκινήσεις και οι δυο ομάδες να οδηγούνται για την ανάπαυλα ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φαλανιακός ανέβασε απόδοση και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις μετά το 80'. Αρχικά στο λεπτό αυτό σε τετ-α-τετ του Βαρσάμη που έδιωξε ο Μαστοροδήμος, στο 85' σε εξ επαφής σουτ του Ιωαννίδη το οποίο πέρασε άουτ και στο 90' με ένα ωραίο σουτ του Γιώργου Πανταζή έξω από την περιοχή το οποίο έδιωξε ωραία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Δήμητρας.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Γεωργούλας, Μαχαίρας (46' Πανταζής Η.), Βαρσάμης, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λυγούρας Β., Λεσάι, Ιωαννίδης, Δημητρέλης, Λυγούρας Χ (67' Βογιατζής).

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Μπάμπαλης, Πετράκης, Σέτζας, Θώμος, Τσουμάνης, Παπαγιαννούλης, Κατσαμάγκας (90' Σαμαράς), Μάτος, Τσαρούχας (78' Γκαλγκανόπουλος).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ