Βαθμολογία

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Ρήγα Φεραίο

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε με αφορμή τον θάνατου του επί σειρά ετών Δημάρχου Βελεστίνου και Φερών Κωνσταντίνου Τρ. Κανάρη εξέδωσε η ομάδα του Ρήγα Φεραίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Το διοικητικό συμβούλιο του «Α.Σ. Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου» εκφράζει τα θερμά και ειλικρινά συλλυπητήρια για τον θάνατο του επί σειρά ετών Δημάρχου Βελεστίνου & Φερών Κωνσταντίνου Τρ. Κανάρη. Επρόκειτο για ένα ικανό, άξιο και προσφιλή στους δημότες Δήμαρχο. Διετέλεσε μακρά και επιτυχημένη θητεία (1995-2010) στην τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως αποτελούσε πρότυπο οικογενειάρχη. Ο θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Η μνήμη του παραμένει ανεξίτηλη στις επόμενες γενιές αφήνοντας την σφραγίδα του σε πολλά και σπουδαία έργα αναφορικά με τον αθλητισμό, που σχετίζονται με το Στάδιο Βελεστίνου, όπως: Τοποθέτηση χλοοτάπητα, κατασκευή βοηθητικού γηπέδου, τοποθέτηση προβολέων, ανακαίνιση αποδυτηρίων και κατασκευή νέων για την φιλοξενούμενη ομάδα, δημοσιογραφικά θεωρεία, κατασκευή τουαλετών στις κερκίδες, ελαιοχρωματισμός κερκίδων & κιγκλιδωμάτων, κατασκευή – ανακαίνιση στίβου.

Καλό ταξίδι Δήμαρχε…
Αείμνηστος…"