Βαθμολογία

Η αποστολή της εθνικής Ελπίδων για το τουρνουά Λομπανόβσκι

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελπίδων, στην οποία περιλαμβάνεται και ο Γιάννης Μασούρας της ΑΕΛ, για τις προπονήσεις και το Διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά MEMORIAL LOBANOVSKI 2018 στην Ουκρανία, με τη συμμετοχή, εκτός της Εθνικής, της διοργανώτριας, της Σλοβενίας και του Ισραήλ.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα στις 26 Μαΐου και θα προπονούνται έως τις 28 του μήνα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Στη συνέχεια θα μεταβούν στο Κίεβο όπου θα αντιμετωπίσουν, στις 29, τη Σλοβενία (Στάδιο Kolos, 15:00). Ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής μας ομάδας θα διεξαχθεί την τελευταία ημέρα του Μαΐου και θα είναι είτε ο μικρός είτε ο μεγάλος τελικός.

Αναλυτικά ολόκληρη η αποστολή της Εθνικής μας: Κωνσταντίνος Κότσαρης (Παναθηναϊκός), Νικόλαος Κουσιάδης (Παναιτωλικός), Χρήστος Γιούσης (ΑΕΚ), Αλέξανδρος Κατράνης (Σεντ Ετιέν), Γεώργιος Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Στέφανος Ευαγγέλου (Παναθηναϊκός), Ευστράτιος Βάρνας (Ξάνθη), Κωνσταντίνος Μαυροπάνος (Άρσεναλ), Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Πασχάλης Στάικος (Παναθηναϊκός), Σπυρίδων Νάτσος (Ατρόμητος), Ιωάννης Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Ζήσης Καραχάλιος (Λεβαδειακός), Ευστάθιος Βασιλούδης (Παναιτωλικός), Ιωάννης Μασούρας (ΑΕΛ), Μάριος Βρουσάι (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Μωραΐτης (Παναχαϊκή), Βασίλειος Φασίδης (Ξάνθη), Αναστάσιος Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός), Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος (Ατρόμητος).