Βαθμολογία

Γράφας: «Πολύ μάγκες οι παίκτες μου»

Μία δύσκολη νίκη πήραν τα Τρίκαλα την Τετάρτη (16/5) κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό με 2-1 για την 32η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Ο προπονητής των Θεσσαλών, Θωμάς Γράφας έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του, οι οποίοι αν και αγωνιζόμενοι με δέκα παίκτες μπόρεσαν και έφτασαν στη νίκη.

Μάλιστα, χαρακτήρισε πολύ μάγκες τους ποδοσφαιριστές του, ενώ στο τέλος υπογράμμισε ότι πλέον όλοι ξεχνούν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια, όπου θέλουν να παρουσιάσουν το ίδιο ή ακόμη και καλύτερο πρόσωπο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πριν πω για το παιχνίδι, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου και θέλω να τους πω ότι είναι πολύ μάγκες , με τον τρόπο που αντιμετώπισαν αυτό το ματς. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος προερχόταν από ένα σερί οκτώ παιχνιδιών αήττητος, μιλάμε για μια καλή και γρήγορη ομάδα, στο πρώτο ημίχρονο όσο υπήρχε αριθμητική ισορροπία, κάναμε από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα, πρώτα εικοσάλεπτα από τότε που είμαι στα Τρίκαλα. Από την στιγμή που έγινε η αποβολή και ενώ προηγούμασταν 1-0, τροποποιήσαμε αναγκαστικά την τακτική μας, πήγαμε σε μια λογική να κλείσουμε τους χώρους. Απέναντι σε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας, πολύ γρήγορη, ήταν σημαντικό να έχουμε για άλλο ένα παιχνίδι , άριστη τακτική συμπεριφορά, πήγαμε σε μια λογική 4-4-1 με μικρές αποστάσεις κλείνοντας τους διαδρόμους. Ατυχήσαμε να δεχθούμε ένα γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, το οποίο θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει, όμως στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν, είναι ένα παιχνίδι λαθών.

Στο υπόλοιπο του δευτέρου ημιχρόνου παρά το ότι είμασταν με αριθμητικό μειονέκτημα, τις πιο κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Το ξεχνάμε πλέον αυτό το παιχνίδι, έχουμε μια σειρά παιχνιδιών δύσκολα θα έλεγα, όπως και αυτό της Κυριακής και κοιτάμε το επόμενο ματς. Και πάλι να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά της ομάδας μας.

Σε ερώτηση για το θέμα της αποβολής του Μάκου κι αν ισχύει ότι ο διαιτητής Φωτιάδης έβριζε παίκτες των Τρικάλων απάντησε:

«Θα σας πω μια κουβέντα. Όσα χρόνια κάνω τον προπονητή, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία, την αφήνω στην κρίση την δική σας. Υπάρχει ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας που επιβεβαιώνει το γεγονός για την αποβολή του Μάκου. Δεν στέκομαι άλλο σε αυτό δεν είναι δική μου δουλειά.»