Βαθμολογία

Παντελής: «Συνεχίζουμε για ό,τι καλύτερο»

Η Καλλιθέα γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Αιγινιακό την Τετάρτη (16/5) σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά για εκείνη, αφού έχει γνωρίσει ήδη τον υποβιβασμό.

Ωστόσο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντελής τόσο στο συγκεκριμένο ματς, όσο και στη συνέχεια οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, προκειμένου να αποχαιρετήσουν με όσο το δυνατό πιο θετικό πρόσημο την Β’ Εθνική.

Επίσης, πέταξε τα καρφιά του και για τη διαιτησία, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν δυνατόν να γίνονται τέτοια σφυρίγματα σε αυτούς τους αγώνες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν και έχουμε ήδη υποβιβαστεί ήρθαμε για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεση μας. Πρέπει να πούμε όμως πως η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος που έπρεπε για αυτό το παιχνίδι, τόσο για κάποια σημαντικά σφυρίγματα, όσο και για τις κάρτες που δεχθήκαμε. Εμείς συνεχίζουμε στα δύο παιχνίδια που μένουν στην έδρα μας για να κάνουμε ότι καλύτερο. Θα μπορούσαμε να είχαμε μπει πάλι στο παιχνίδι με το δοκάρι του Παυλή αν είχαμε ισοφαρίσει και να πάρουμε κάτι περισσότερο από αυτό το ματς».