Βαθμολογία

Βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναιγιάλειου

Ο Παναιγιάλειος με την ισοπαλία με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, την Τετάρτη (16/5), ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Β’ Εθνική, στην οποία έχει πει «αντίο».

Το κλίμα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα ήταν βαρύ. «Μου έκανε εντύπωση πως δακρύσαμε στα αποδυτήρια μετά το τέλος αυτής της προσπάθειας όταν φώναξαν Παναιγιάλειος» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου, στη συνέντευξη Τύπου.

Και συμπλήρωσε. «Αυτά πρέπει να τα ξέρει ο κόσμος. Μείναμε μόνοι μας και εμείς θα κλείσουμε την πόρτα. Εμείς μόνοι μας ήρθαμε, εγώ πήγα τα δελτία, εγώ κράτησα το καράβι όλο αυτό το διάστημα ώστε να φτάσει στο τελικό λιμάνι με όση αξιοπρέπεια μπορούσε. Τα παιδιά έπαιξαν και για τον τελευταίο Αιγιώτη που αγαπάει την ομάδα. Είναι τιμή μου που δούλεψα με αυτή την ομάδα, με αυτά τα παιδιά και δεν σας κρύβω πως όλα αυτά που περάσαμε μας δημιούργησαν δεσμούς στα αποδυτήρια».

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στην επιλογή του μέσου Βασίλη Γαβριηλίδη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. «Σήμερα, όπως και σε όλα τα τελευταία παιχνίδια κάναμε μια προσπάθεια πέρα από τις δυνατότητες που έχουν όλοι. Οπλιστήκαμε εμείς οι 15 που μείναμε ώστε να παίξουμε και να δώσουμε την ψυχή μας. Παίξαμε με έναν τερματοφύλακα που τον επιλέξαμε από τα παιδιά που παίζουν μέσα και δυστυχώς οι άλλοι δεν μπορούσαν να είναι διαθέσιμοι» είπε.