Βαθμολογία

Μοίραζε μπράβο ο Πετράκης

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός το πάλεψε αλλά με αυτογκόλ που δέχθηκε πέντε λεπτά πριν από την εκπνοή του αγώνα, γνώρισε την ήττα στα Τρίκαλα, από την τοπική ομάδα, την Τετάρτη (16/5), για την 32η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

«Βάλαμε μόνο ένα γκολ. Δεν μπορώ να σχολιάσω το αυτογκόλ, είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Το προσπερνάμε. Κι άλλες ομάδες έχουν βάλει αυτογκόλ όταν έχουν παίξει μαζί μας. Όλα αυτά είναι κύκλος και γυρίζει» δήλωσε ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Πετράκης, για τη φάση του 85ου λεπτού που έκρινε τον αγώνα.

Στάθηκε επίσης, στο γεγονός ότι ο αντίπαλος έπαιζε από το 34’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάκου. «Μετά την αποβολή του παίκτη των Τρικάλων, μέχρι το 90' κάναμε σπουδαία προσπάθεια. Βρήκαμε καταστάσεις να δημιουργήσουμε μπροστά στην αντίπαλη εστία, με υπομονή. Υπήρχε μαζική άμυνα, αλλά με ορθολογικό τρόπο, κάναμε πάνω από δέκα τελικές στο β' μέρος» είπε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε… «Η ομάδα με οποιονδήποτε αντίπαλο αποδίδει αρκετά καλά και όλο αυτό μας ευχαριστεί. Μπράβο στους παίκτες για την εικόνα τους. Δεν έχω άποψη για την αποβολή του παίκτη των Τρικάλων».