Βαθμολογία

Τι θα γίνει το Epsilon όταν μεγαλώσει;

Το ερώτημα αυτήν τη στιγμή για το Epsilon με την επιλογή του Τζώνη Καλημέρη δεν είναι αν θα τα καταφέρει το στέλεχος στο τιμόνι του σταθμού σε μια συγκυρία δύσκολη για την τηλεόραση… Ή αν η μετάβαση του καναλιού σε μια νέα εποχή θα είναι ομαλή και επιτυχημένη; Αλλά τι θέλει ο σταθμός από τον Καλημέρη κι αν ο Καλημέρης μπορεί να του το δώσει.

Πρωτίστως λοιπόν, το ερώτημα είναι τι τηλεόραση θέλει η ιδιοκτησία του σταθμού και πόσα χρήματα σκοπεύει να επενδύσει για να φτιάξει την τηλεόραση που θέλει.

Με άλλα λόγια, τι κανάλι οραματίζεται και πόσα δίνει; Αν αυτά τα ερωτήματα έχουν απαντηθεί οι πιθανότητες επιτυχίας είναι αυξημένες. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους το μοντέλο του «ΕΘΝΟΥΣ» δεν είναι προς μίμηση!

Κατά τα άλλα ο Καλημέρης μπορεί να πείσει τον κουμπάρο του Νίκο Χατζηνικολάου να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να αναλάβει στο Epsilon το δελτίο και τη διεύθυνση ειδήσεων. Ή αν όχι ο Νίκος Χατζηνικολάου, κάποιος στενός του συνεργάτης (από το Real Group) και αυτός να έχει την υψηλή εποπτεία και να το παρουσιάζει.

Και εκεί (στον ΑΝΤ1) που υπηρετεί ένα δελτίο ειδήσεων κόντρα στο προφίλ του… Ξαφνικά να εμφανιστεί στο Epsilon σε ένα πολιτικό δελτίο και να σαρώσει σε ποσοστά τηλεθέασης! Μπορεί να συμβεί! Διότι υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες πια που διαφέρουν από την εποχή που ο Χατζηνικολάου παρουσίαζε το δελτίο του Alter και σάρωνε. Όπως και να ‘χει όμως, σε πολιτικό δελτίο θα έχει καλύτερη τύχη! Ακόμη κι αν το δελτίο είναι φιλικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.

Στη συνέχεια – υποθετικά πάντα, ο Νίκος Χατζηνικολάου μπορεί να πάρει τους Λυριτζή – Καμπουράκη από την πρωινή ζώνη του Real FM και να τους βάλει στην αντίστοιχη πρωινή ζώνη του Epsilon. Και να δημιουργήσει πονοκέφαλο στους ανταγωνιστές του σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ.

Επιπλέον την πρωινη ψυχαγωγική ζώνη μια χαρά την υπηρετεί η Κατερίνα Καινούργιου… Και κάπως έτσι, έχει αλλάξει σχεδόν ολοκληρωτικά την εικόνα του καναλιού! Γρήγορα, εύκολα και χωρίς μεγάλο κόστος. Αυτό όμως θέλει; Είναι πάντως μια αξιοπρεπής λύση!

Enimerosi24