Βαθμολογία

«Πάιξαμε και χάσαμε»

Ανακοίνωση των οργανωμέρων του Εργοτέλη μετά την ήττα του Σαββάτου (12/5) από τον Πανσερραϊκό. Έχασαν τις εντυπώσεις οι «κιτρινόμαυροι», μετά το 0-3 από τους Σερραίους, όπως αναφέρουν οι Alternatives με ανακοίνωσή τους. Αναλυτικά:

«Πάιξαμε και χάσαμε

Η παραπάνω φράση χαρακτηρίζει και τα δύο παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Παίξαμε και χάσαμε από δύο ομάδες με ψυχή, τσαγανό και πίστη, το Δειλινό στο μπάσκετ και τον Πανσερραϊκό στο ποδόσφαιρο. Κι αν στο παιχνίδι του μπάσκετ το έπαθλο ήταν η άνοδος στην Γ' Εθνική, το έπαθλο στο ποδόσφαιρο ήταν οι εντυπώσεις. Τις οποίες και χάσαμε.

Για το παιχνίδι του ποδοσφαίρου δεν έχουμε να πούμε πολλά. Καλομάθαμε τον τελευταίο καιρό, και έπεσε βαριά η τριάρα. Έπεσαν βαριά τα χοντρά λάθη, η χαλαρότητα και η έλλειψη συγκέντρωσης από το πρώτο λεπτό, απέναντι σε μία ομάδα που ήρθε υποβιβασμένη, χωρίς διοίκηση, χωρίς γιατρό, χωρίς συνοδούς, παρά μόνο με 14 παίχτες και 2 ήρωες στη κερκίδα.

Επειδή μένουν 3 αγωνιστικές και οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν, αναμένουμε με μεγάλη αγωνία αλλά και ταυτόχρονα πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, να είναι θετικός ο επίλογος της χρονιάς. Οι μεταγραφές, τα ταξίδια και τα συναφή, μπορούν να περιμένουν. Δεν είναι η ώρα τους τώρα.

Για το παιχνίδι του μπάσκετ. Σε μία χρονιά-ορόσημο για το τμήμα, όπου έπαιξε στην τοπική κατηγορία μετά από χρόνια μετά την οικειοθελή πτώση από την Γ', ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια με στόχο την επάνοδο. Εμείς, μετά από χρόνια παρουσίας στις κερκίδες του κλειστού του Λίντο, φέτος, παγωμένοι από τις περσινές εξελίξεις και χωρίς να το σχεδιάσουμε , δεν στηρίξαμε το τμήμα καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κάτι που κάναμε στους τελικούς. Νιώθουμε πρηφάνεια για την προσπάθεια των παιδιών, όσο την ζήσαμε από κοντά, παρόλο που στο τμήμα μπάσκετ δεν αρμόζει αυτή η κατηγορία, ιδιαίτερα την χρονιά συμπλήρωσης των 50 χρόνων από την ίδρυσή του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η προσπάθεια για την επιστροφή στης εθνικές κατηγορίες θα συνεχιστεί με στόχο την όσο πιο άμεση επάνοδό μας σε αυτές.

ΥΓ : ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΜΨΕΛΗ, ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».