Βαθμολογία

Φιλικό για την μικρή Κωνσταντίνα από τα Τρίκαλα

Ένα φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό θα διοργανώσει η ομάδα των Τρικάλων την Τρίτη 22 Μαΐου στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα θα αναμετρηθούν ο ΑΟΤ με μια ομάδα αποτελούμενη από φίλους του άλλοτε Τρικαλινού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και της εθνικής μας ομάδας Σωτήρη Κυργιάκου.

Όλα τα έσοδα από το παιχνίδι θα διατεθούν στην οικογένεια της 12χρονης Κωνσταντίνας που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Αγώνας για την 12χρονη Κωνσταντίνα!

Ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 22/5 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Ο ΑΟ Τρίκαλα θα αντιμετωπίσει την ομάδα φίλων του Τρικαλινού Σωτήρη Κυργιάκου που αποτελείται από παλιούς μεγάλους άσσους αλλά και εν ενεργεία γνωστούς ποδοσφαιριστές.

Ο συντοπίτης μας Σωτήρης Κυργιάκος προσφέρθηκε να δημιουργήσει μία ομάδα ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ΠΑΕ για την διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού τα έσοδα του οποίου θα δοθούν εξ΄ ολοκλήρου στην οικογένεια της 12χρονης Κωνσταντίνας που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Τιμή Εισιτηρίου 3€

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σημεία διάθεσης εισιτηρίων από Πέμπτη 17/5 :

    Κατάστημα WIND (Ασκληπιού 20)
    Friends Sports Bar (πάροδος Γαριβάλδη)
    Granello Cafe (Ασκληπιού 78)
    Factory Cafe (Πλατεία ΟΤΕ)
    Bonjour (Κονδύλη)
    Κιόσκι ΑΟΤ (έναντι Τράπεζας Πειραιώς, πεζόδρομος Ασκληπιού)
    Γραφεία ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Εντός Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων)

*Για περισσότερες πληροφορίες: 2431302822».