Βαθμολογία

Κεραυνός Δρυμού – Πανιώνιος Νέας Σμύρνης 1-2

Κεραυνός Δρυμού και Πανιώνιος Νέας Σμύρνης αναμετρήθηκαν την Κυριακή (13/5) για την Β’ ΕΠΣΛ, με τους φιλοξενούμενους παρά τις απουσίες τους πήραν τη νίκη με σκορ 1-2. Χρησιμοποίησε και νεαρά παιδιά ο Δρυμός. Στο 10’ ο Ζιώγας Θ. βρέθηκε τετ α τετ έστειλε όμως την μπάλα άουτ. Στο 27΄την ίδια τύχη είχε το πλασέ του Πεπκολάϊ από πλεονεκτική θέση.

Στο 34’ καλό σουτ του Γκαντούνα Γ. απέκρουσε με υπερένταση ο Ιορδανίδης Ν. Ένα λεπτό αργότερα ο Ιορδανίδης Δ. άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 50’ πάλι ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 0-2 ύστερα από την ασίστ του Χαν. Στο 60’ καλό σουτ του Βασιλείου Παρ. απέκρουσε ο κίπερ των γηπεδούχων. Στο 65’ με δυνατό σουτ ο Πεπκολάϊ μείωσε για το τελικό 1-2.

Κεραυνός Δρυμού (Φάνης Τσέλιος): Κατωτικίδης, Γκαντούνας Κ. (60’ Καραποστόλης), Σινάνι (80’ Ζιώγας Κ.), Μπούτλας, Γαλανός, Δρυστέλλας, Δόλγυρας, Μενσούρ, Πεπκολάϊ, Γκαντούνας Γ., Ζιώγας Θ.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης Ν., Ελιζόπουλος, Κανής, Γκόλτσιος, Βασιλείου Παρ., Ιορδανίδης Δ., Κίτσας Γ., Σερέτης Ε., Χαν., Παπαγεωργίου, Κίτσας Γερ.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ