Βαθμολογία

Ο Αμπελωνιακός τις ευκαιρίες, το Μαυροβούνι το γκολ

Πρεμιέρα στα play-off της Α1 ΕΠΣΛ σήμερα (13/5) με το Μαυροβούνι να πετυχαίνει μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0 στην έδρα του Αμπελωνιακού.

Ένα ματς στο οποίο ο Αμπελωνιακός ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες, όμως το Μαυροβούνι την ουσία, ήτοι το γκολ σε ένα ματς στο οποίο είχε και τις απουσίες και σκοράροντας μια φορά έφυγε με τρεις πολύτιμους βαθμούς από τον Αμπελώνα. Έτσι το συγκρότημα του Λάζαρου Αγγλόπουλου έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, έναντι τριών της ομάδας του Κώστα Μαντζιώκα.

Πολύ καλύτερος ο Αμπελωνιακός στο πρώτο ημίχρονο, αν και το Μαυροβούνι μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά, όπου έχασε ευκαιρίες με τον Ελευθέρογλου στο 9', τον Αλεξανδρή στο 15' και στο 39', αλλά και τους Βούκια στο 25' ο οποίος σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ και Τσετιροκλή που στο 32' μόνος απέναντι από τον Μπρέλλα σούταρε με τη μπάλα να περνά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ισορρόπησε με τον Αμπελωνιακό να χάνει ευκαιρίες με τους Ψύρρα, Αλεξανδρή και Ελευθέρογλου, με το Μαυροβούνι να αιφνιδιάζει και να ανοίγει το σκορ στο 75' όταν ο Πεζής με πλασέ ύστερα από πάσα του Αρσένη Μπάγκα έκανε το 0-1 που έμελλε να χαρίσει και τη νίκη στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό στους παίκτες των γηπεδούχων που προσπαθούσαν ανορθόδοξα να φτάσουν στην ισοφάριση και έτσι το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Βραζιτίκος, Μαυρίδης (84' Σιούμπασης), Φουδούλης (75' Καρυπίδης), Δαλακώνης, Αλεξόπουλος, Μεσημέρης (46' Ψύρρας), Χατζούλης, Ελευθέρογλου, Αλεξανδρής, Τσετιροκλής, Βούκιας (60' Κοντογιώργης).

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Μπρέλλας, Σάπιος, Μπάγκας Δ. (70' Νότας), Ματζαφούλης, Σιδέρης, Τριάντης, Μπάγκας Αρσ., Μπατζέλας Ν., Πεζής (90' Ατέσης), Ακριβόπουλος, Κυριάκος (90'+1 Ριζόπουλος).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ