Βαθμολογία

Είναι οριστικό: αναλαμβάνει το EPSILON

Αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του EPSILON και μάλιστα στην κορυφή με το έμπειρο στέλεχος να αναλαμβάνει το τιμόνι του τηλεοπτικού σταθμού με σκοπό να τον οδηγήσει στη νέα σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι επικεφαλής στον τηλεοπτικό σταθμό είναι πλέον ο Τζώνης Καλημέρης. Αν και το όνομα του έμπειρου στελέχους ακουγόταν εδώ και πολλούς μήνες, από τότε που το EPSILON πέρασε επίσημα στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη τελικά επικεφαλής του έως τον ερχόμενο Ιούνιο είχε τεθεί ο Ed Hall. Εδώ και έναν μήνα λοιπόν ξεκίνησαν ξανά οι επαφές με τον Τζώνη Καλημέρη και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου σε συνάντηση που έγινε χθες το μεσημέρι έκλεισε οριστικά η συμφωνία για να αναλάβει Διευθύνων Σύμβουλος του EPSILON.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση αφού από αύριο Δευτέρα ο Τζώνη Καλημέρης θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό σταθμό για να παραλάβει από τον Ed Hall, αλλά και να ετοιμάσει με τη   Chief Content Officer του σταθμού Άλκηστη Μαραγκουδάκη το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

newsit.gr