Βαθμολογία

Από έναν βαθμό…

Πελασγιώτιδα και Πύρρος αγωνίστηκαν το Σάββατο (12/5) σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην κατηγορία και οι φιλοξενούμενοι θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στους αγώνες που θα ακολουθήσουν μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στο 21’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραχόλη έστειλε την μπάλα σύριζα στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά το πλασέ του Μούρη απέκρουσε ο Τζήμας. Στο 57’ ύστερα από την ασίστ του Νικούλη, ο Φραχόλη με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 63’ το σουτ του Μούρη πήγε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 77’ ο Ζυγογιάννης με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Δύο λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδης με σουτ έκανε το 2-1 και στο 81’ η ασίστ ήταν πάλι από τον Νικούλη και ο Μούρης με πλασέ έκανε το τελικό 2-2.

*Η διοίκηση του Πύρρου ευχαριστεί την ομάδα της Πελασγιώτιδας για την άψογη φιλοξενία, συγχαίρει τους νεαρούς παίκτες της «Πέλας» για την μαχητικότητά τους και τέλος θέλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στην Προοδευτική Ανάβρας για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Γκαραβέλας Ε., Τέλιος (80’ Ζυγογιάννης), Κόλα, Κατράνας, Αγγελακόπουλος, Γκόγκος Ε., Μαροσούλης (67’ Γελαλής), Μπογιατζής, Δαμασιώτης (87’ Γκανάς), Λαζαρίδης (52’ Χαραλάμπους).

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Δημακόπουλος, Μαρούδης, Βελής, Καψαλός, Κάτσης (85’ Πότσης), Τζόγας, Κάτσας, Λεσάϊ (55΄Βάσσος), Νικούλης, Μούρης, Φραχόλης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ