Βαθμολογία

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συγκρούονται στο ΟΑΚΑ

Μάχη με φόντο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, διεξάγεται στις 20:30 του Σαββάτου (12/5) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Οι δύο «Δικέφαλοι» κοντράρονται στον τελικό του θεσμού, στοχεύοντας στη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Η μεν Ένωση ώστε να κάνει το νταμπλ ενώ οι Θεσσαλονικείς για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους μετά το υπέρ τους 1-0 στον περσινό τελικό του Βόλου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με τη παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, οι οποίες μοιράστηκαν από 17.196 εισιτήρια, Γι’ αυτό και τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την αστυνομία είναι δρακόντεια. Στα αγωνιστικά, «κιτρινόμαυροι» και «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα.

Στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής των Μασούντ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο αλλά και τον τιμωρημένο Κονέ. Αντίθετα, μεταξύ των «εκλεκτών» βρίσκεται ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος έχει επανέλθει στο 100%.

Στην αντίπερα όχθη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Λόπες, Χουλτ, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Γιούσης, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Αντωνίου.

Σημειώνεται, πως για πρώτη φορά μετά το 1975 και τον Ιταλό Μενεγκάλι, έχουμε ξανά ξένο διαιτητή σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, μιας και η ΚΕΔ/ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει τον Νταβίντ Φερνάντεζ Μπορμπαλάν με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ και Χοσέ Μανουέλ Ματίας Καμπαγιέρο.