Βαθμολογία

Τζώνη Καλημέρης: Επιστρέφει στην τηλεόραση!

Είναι ένα από τα πιο αξιόλογα και αξιοπρεπή τηλεοπτικά στελέχη και το όνομά του έχει συνδεθεί με επιτυχημένες προτάσεις που άντεξαν στον χρόνο, ειδικά κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Alpha όπου είχε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Μετά το τηλεοπτικό του διαζύγιο από τον ΑΝΤ1, ο Τζώνη Καλημέρης είχε κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί έντονα την εποχή που γίνονταν σοβαρές προσπάθειες για να επαναλειτουργήσει το Mega.

Και ενώ πριν λίγο καιρό μάθαμε για τη συνεργασία που είχε με τις "Θεατρικές Σκηνές" του Γιάννη Κεντ, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η πρόσληψή του από το Epsilon του Ιβάν Σαββίδη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Για το τελευταίο κρατάω μια μικρή επιφύλαξη αφού ο ακριβής τίτλος που θα έχει ο Τζώνη Καλημέρης στο ταχύτατα αναπτυσσόμενο κανάλι δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα καθώς μέχρι το βράδυ της Πέμπτης εκκρεμούσαν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή του συμβολαίου του και την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Πηγή: Nίκος Γεωργιάδης | "NikoPolis Blog / entertv.gr"