Βαθμολογία

Πρεμιέρα με ντέρμπι στον Αμπελώνα

Πρεμιέρα στα play-off και τα play-out της Α1 ΕΠΣΛ το προσεχές Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου που θα κρίνουν την άνοδο στην Α' ΕΠΣΛ και την παραμονή στην Α1.

Στα play-off τα οποία θα ξεκινήσουν την Κυριακή (13/5) ο Αμπελωνιακός, που ξεκινά με τρεις βαθμούς, υποδέχεται το Μαυροβούνι το οποίο μπαίνει στη μάχη με έναν βαθμό, σε ένα παιχνίδι ντέρμπι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες που αναμένεται να δώσουν μάχη για μια θέση ανόδου.

Στο έτερο παιχνίδι ο Αετός Μακρυχωρίου που ξεκινά με τέσσερις βαθμούς θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Ακαδημία Τυρνάβου που θα ξεκινήσει με μηδέν. Η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα δεν θέλει επ ουδενί να σκέφτεται απώλεια ανόδου και η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στην Ακαδημία.

Για τα play-out η Νεάπολη, που αυτοκτόνησε και βρέθηκε στους αγώνες διαβάθμισης, αλλά και ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων είναι τα δυο μεγάλα φαβορί για να παραμείνουν στη κατηγορία. Η πρώτη ξεκινά με τέσσερις βαθμούς και η δεύτερη με τρεις με την πρεμιέρα να περιλαμβάνει εντός έδρας αγώνες.

Η Νεάπολη υποδέχεται τους Αμπελόκηπους, ενώ ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων τον Όλυμπο Γόννων, με τους Αμπελόκηπους και τους Γόννους να ξεκινούν χωρίς βαθμό τους αγώνες κάτι που τους κάνει να παίζουν σε κάθε ματς με το μαχαίρι στα δόντια αν θέλουν να παραμείνουν στη κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας των play-off της Α1 ΕΠΣΛ:

Κυριακή 13 Μαΐου

18:00

Αμπελωνιακός - Μαυροβούνι

Αετός Μακρυχωρίου - Ακαδημία Τυρνάβου

Βαθμολογία:

1. Αετός Μακρυχωρίου 4

2. Αμπελωνιακός 3

3. Μαυροβούνι 1

4. Ακαδημία Τυρνάβου 0

και το πρόγραμμα των play-out:

Σάββατο 12 Μαΐου

18:00

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Όλυμπος Γόννων

Νεάπολη Λάρισας - Αμπελόκηποι

Βαθμολογία:

1. Νεάπολη 4

2. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 3

3. Αμπελόκηποι 0

4. Όλυμπος Γόννων 0