Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ενισχύουμε την ομάδα μόνο με την φωνή για το νταμπλ»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ και στην οποία αναφέρεται στο κόσμο και την συμπεριφορά του στον αυριανό (12/5) τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Όπως τονίζει η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ο κόσμος να ενισχύσει την ομάδα μόνο με την φωνή προκειμένου να έρθει το νταμπλ, ενώ στην κατάληξη της αναφέρει ότι οι εξετάσεις που θα δώσουν κόσμος και ομάδα θα είναι πάλι πετυχημένες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ενισχύουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας και την σπρώχνουμε στην κατάκτηση του νταμπλ! Ούτε καπνογόνα, ούτε κροτίδες, ούτε βεγγαλικά! Η φωνή μας είναι αρκετή!

Αγνοούμε παντελώς τυχόν προκλήσεις, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, προστατεύουμε την ομάδα μας! Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη πήραμε συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας, το ίδιο πρέπει να γίνει και σε αυτόν τον τελικό! Αλλωστε δεν είναι ο μοναδικός που δώσαμε σε αυτή τη χρονιά!

Δεν προκαλέσαμε, δεν ασχοληθήκαμε με κανέναν αντίπαλο παρά μόνο με την ομάδα μας! Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα! Διαφημίζουμε με τη στάση μας το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ΑΕΚ σε ολόκληρη την Ευρώπη! Είναι η μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε απαντήσεις σε όλους!

Διαψεύδουμε όσους περιμένουν στη γωνία για να μας δυσφημήσουν! Οι εξετάσεις, που θα δώσουμε, θα είναι και αυτή τη φορά απόλυτα επιτυχημένες!