Βαθμολογία

Ευαγγελία Αραβανή: Αυτό είναι το νέο της τηλεοπτικό βήμα

Σε νέα τηλεοπτικά σχέδια προχωρά η Ευαγγελία Αραβανή μετά το φινάλε του Dancing With The Stars. Παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του show, η παρουσιάστρια φαίνεται πως φάνηκε αντάξια των απαιτήσεων του project έτσι δέχθηκε πρόταση για νέα εκπομπή. Το νέο της τηλεοπτικό βήμα, ωστόσο, δεν θα είναι στον ΑΝΤ1 αλλά στο Epsilon!

 Σύμφωνα με το Thema της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση ώστε να παρουσιάσει ένα νέο μουσικό talent show έχοντας στο πλευρό της τον έμπειρο Γιώργο Θεοφάνους.

 Το σενάριο δεν φαντάζει απίθανο αφού επικεφαλής του σχεδιασμού του νέου προγράμματος του Epsilon είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η γυναίκα που έφερε την Ευαγγελία Αραβανή και πάλι στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ πιστεύοντας στις δυνατότητές της.

Μάλιστα, ήταν η ίδια που στήριξε τον Γιώργο Θεοφάνους πιστεύοντας στην επιστροφή του X-Factor, πριν περίπου δύο χρόνια. Το συγκεκριμένο talent show, μάλιστα, μέσα από το ίδιο δημοσίευμα αφήνεται να εννοηθεί πως θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη μέσα από το Epsilon στο β΄ μισό της σεζόν, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται περισσότερες πληροφορίες