Βαθμολογία

Επαφές ΑΕΚ με ΠΑΣ για Κόντε

Την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα Πέδρο Κόντε εξετάζουν στην ΑΕΚ καθώς ο Ίβηρας φορ είναι παίκτης που αρέσει στην Ένωση.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ έκαναν κρούση στον στράικερ του "Άγιαξ" της Ηπείρου προκειμένου να δουν τα θέλω και το κασέ του παίκτη για το αν θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο 29χρονος επιθετικός αρέσει στο Νίκο Λυμπερόπουλο καθώς αποτελεί ιδανική λύση για την επίθεση της πρωταθλήτριας Ελλάδος, ενώ είναι παίκτης που έχει το γκολ καθώς έχει πετύχει 27 με την φανέλα του ΠΑΣ την διετία που αγωνίζεται στους Ηπειρώτες.

Για το λόγο αυτό άνθρωποι της Ένωσης θα έχουν επαφές και με την διοίκηση του ΠΑΣ, μετά από εκείνες με τον παίκτη, καθώς ο "Άγιαξ" της Ηπείρου έχει τα δικαιώματα του παίκτη μέχρι το 2019, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης αγγίζει τις 800.000 ευρώ.

Όπως και να 'χει με δεδομένο ότι ο γκολεαδόρ του ΠΑΣ έχει κινήσει και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά και άλλων ομάδων του εξωτερικού, αναμένεται να είναι μήλο της έριδος το φετινό καλοκαίρι, χωρίς πάντως να αποκλείεται και το ενδεχόμενο παραμονής στα Γιάννινα.