Βαθμολογία

Ζητά αναστολή ποινής του Σαββίδη ο Μελισσανίδης

Σε μία σημαντική κίνηση προκειμένου να εξομαλυνθεί η διαμορφωθείσα κατάσταση ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ελλάδος ζήτησε μέσω επιστολής του από τους αρμόδιους φορείς να σταματήσει η τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια, προκειμένου να δει μαζί του τον τελικό και να σταλεί μήνυμα ενότητας.

Αναλυτικά η σχετική επιστολή:

«Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνη όλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στον σεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τον τελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».