Βαθμολογία

Νίκη για την «Πέλα» που επισκιάστηκε από σοβαρό τραυματισμό

Η Πελασγιώτιδα επικράτησε του Πυργετού με σκορ 4-2, σε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε στο φινάλε του (85’), από τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού Παναγιώτη Γκόγκου. Ο εν λόγω παίκτης βρέθηκε στο νοσοκομείο με πολλούς πόνους (έσπασε τον αγκώνα του). Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες και το athleticlarissa εύχονται ταχεία ανάρρωση στο Παναγιώτη.

Στο αγωνιστικό μέρος στο 25’ Λαζαρίδης και Δαμασιώτης έκαναν το ένα – δύο, τελικός αποδέκτης ο Γελαλής που με πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-0. Στο 32’ ο Δαμασιώτης έκανε το σουτ και η μπάλα πήγε στο κάθετο δοκάρι. Στο 40’ ο Πυργετός έφερε το ματς στα ίσα. Πέντε λεπτά μετά η σέντρα ήταν από τον Μαροσούλη, στο δεύτερο δοκάρι ο Δαμασιώτης με πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 60’ ο Πυργετός έκανε το 2-2. Επτά λεπτά μετά την σέντρα έβγαλε ο άτυχος Παναγιώτης Γκόγκος και ο Ζυγογιάννης με πλασέ έκανε το 3-2. Στο 75’ ο Δαμασιώτης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 76’ η σέντρα ήταν του Δαμασιώτη και ο Γελαλης με πλασέ έκανε το τελικό 4-2.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Τέλιος, Γκαραβέλας Λ. (55’ Ζυγογιάννης), Κατράνας, Πατσώνης, Γκόγκος Β., Αγγελακόπουλος, Λαζαρίδης (65’ Γκόγκος Π.), Μαροσούλης, Γελαλής (78’ Γκαραβέλης Θ.), Δαμασιώτης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ