Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι… (PICS)

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (5/5) ανάμεσα στον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης και το Μεσοχώρι για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Οι δύο ομάδες στο φινάλε του αγώνα απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ νωρίς στο 7’ προηγήθησαν οι φιλοξενούμενοι όταν την κάθετη πάσα έβγαλε ο Καραμάνος και ο Καρακώστας με σουτ έκανε το 0-1. Στο 26’ το σουτ του Καραμάνου έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Ιορδανίδη Ν. Στο 30’ το σουτ του Κίτσα Γ. έστειλε την μπάλα στο εξωτερικό κάθετο δοκάρι. Στο 34’ το πλασέ του Καρακώστα πέρασε πάνω από την εστία του Ιορδανίδη Ν.

Στην επανάληψη πίεζε ο Πανιώνιος. Στο 75’ καλό πλασέ του Ιορδανίδη Δ. έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Λικάϊ που ήταν μάλιστα από τους κορυφαίους του Μεσοχωρίου.

Οκτώ λεπτά πριν το φινάλε ο Κίτσας Γερ. με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα για το τελικό 1-1. Στο τέλος του ματς, στο 91’ ο Πανιώνιος είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς με τον Κίτσα Γερ. όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Ξεχείλιζε η αγάπη για το athleticlarissa και τη Βάσω Γκατζούλη

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή των παραγόντων και των δύο ομάδων στο ντέρμπι της Β’ ΕΠΣΛ. Παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι χαιρέτησαν το μέλος του σάιτ που κάλυψε το ενδιαφέρον παιχνίδι, αφού ήταν το μόνο ειδησεογραφικό μέσο που ήταν ΕΚΕΙ μέσα στην βροχή για να μεταφέρει σε όλους τα όσα έγιναν! Τους ευχαριστούμε θερμά όλους για την αγάπη τους που είναι πολύ μεγάλη! Τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς!  

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης Ν., Σερέτης Παν., Γκόλτσιος, Κανής, Ελιζόπουλος, Κίτσας Γερ., Παπαγεωργίου, Χαν, Κίτσας Γ., Βασιλείου Παρ., Ιορδανίδης Δ.

Μεσοχώρι (Κώστας Καζάκης): Λικάϊ, Χαράλαμπος, Μούσιος, Λέτσιος Γ., Τσιάρας, Μαρκούγιας, Καλογιάννης, Κουζιώνης, Γκαραβέλης (89’ Καραγιάννης), Καραμάνος, Καρακώστας.