Βαθμολογία

Και τώρα τα play-off, Αμπελωνιακός - Γόννοι 2-0

Με νίκη 2-0 έκλεισε η κανονική περίοδος για τον Αμπελωνιακό ο οποίος επικράτησε του Ολύμπου Γόννων και τερμάτισε στην δεύτερη θέση ισόβαθμος του Αετού Μακρυχωρίου.

Η ομάδα του Κώστα Μαντζιώκα πέραν των δυο τερμάτων είχε ευκαίριες και για αλλα γκολ, ενώ στρέφει πλέον το βλέμμα της στους αγώνες play-off με αντιπάλους το Μακρυχώρι, το Μαυροβούνι και την Ακαδημία Τυρνάβου. Ο Όλυμπος Γόννων θα δώσει μάχη να παραμείνει στην κατηγορία με αντιπάλους τη Νεάπολη, τον Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων και τους Αμπελόκηπους.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξανδρή στο 34' ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Αμπελωνιακό ο οποίος στο 60' κλείδωσε τη νίκη του όταν ο Ελευθέρογλου με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο Γ της εστίας για το τελικό 2-0. Ευκαιρίες έχασαν στο πρώτο ημίχρονο οι Αλεξανδρής, Ψύρρας και Τσετιροκλής σε ένα γενικά πολύ καλό παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Βραζιτίκος, Μαυρίδης (65' Καρυπίδης), Φουδούλης, Μεσημέρης (37' λ.τ. Σιούμπασης), Αλεξόπουλος, Χατζούλης, Τσετιροκλής, Ψύρρας, Ελευθέρογλου, Αλεξανδρής (78' Χότζα), Βούκιας (70' Κοντογιώργης).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ