Βαθμολογία

«Ψυχραιμία, το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος»

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ έχει ξεκινήσει, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, να εκφράζει την ανησυχία για την ένταση που υπάρχει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφορικά με το μεγάλο ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Παρασκευή (4/5) κάνει λόγο για διαδικτυακό «διάλογο« στον οποίο συμμετέχει και μερίδα δημοσιογράφων και απευθύνει έκκληση για ψυχραιμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ: «Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια ένταση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος,  που θα διεξαχθεί στις 12 Μαϊου στο Ολυμπιακό Στάδιο μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει την ανησυχία του για τη νοσηρή κατάσταση που διαμορφώνεται και λυπάται γιατί σε αυτό τον διαδικτυακό «διάλογο» μετέχουν δυστυχώς  και κάποιοι, ελάχιστοι σε αριθμό, δημοσιογράφοι.

Ο ΠΣΑΤ ευχαριστεί τη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών συντακτών για την άψογη στάση τους και τη συμβολή τους σε ένα κλίμα ομαλότητας, που τόση ανάγκη έχει το ποδόσφαιρό μας.  Και τους παρακαλεί να συνεχίσουν να στέλνουν ένα θετικό μήνυμα προς τη νεολαίο της χώρας μας, που πληρώνει ακριβά την οκταετή μνημονιακή κρίση.

Για τους λίγους, εντός και εκτός ΜΜΕ, κάνουμε μια έκκληση: ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος. Αλλά ένα συναρπαστικό παιγνίδι. Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων που θα καλύψουν τον τελικό. Γι αυτό και συνεργάζεται ήδη με την ΕΠΟ και άμεσα ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τις διευθύνσεις Τύπου των δυο ομάδων».