Βαθμολογία

Δεν κατεβαίνει η ΑΕΛ, ήττα στα χαρτιά

Η υποβιβασμένη εδώ και καιρό ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ αποφάσισε να μην κατέβει στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α2 με αντίπαλο το Μαρούσι που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 5 Μαΐου.

Οι ουραγοί του πρωταθλήματος γνωστοποιήσαν την απόφαση τους να μην αγωνιστούν κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα και έτσι θα χάσουν το ματς στα χαρτιά με 20-0, ενώ θα τους αφαιρεθεί ένας βαθμός από το τρέχον πρωτάθλημα και ένας βαθμός από το επόμενο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΕ Λάρισας στον αγώνα ΓΣ Αμαρουσίου - ΑΕ Λάρισας της 05/05/2018 για την 30η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Αμαρουσίου με σκορ 20-0. Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΕ Λάρισας εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019».