Βαθμολογία

Αποστολή μικτής ομάδας Region’s Cup

Από τον προπονητή της μικτής ομάδας του Region’s Cup ανακοινώνεται η αποστολή των ποδοσφαιριστών για την πρώτη της αναμέτρηση με την Μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ.Ηπείρου την Πέμπτη 3 Μαϊου 2018 στο Δημοτικό Γήπεδο των Τρικάλων.

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη στις 14.45 και καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της αποστολής να βρίσκονται εκείνη την ώρα έξω από τα Lidl στο 3ο χλμ Λαρίσης-Τρικάλων. Ώρα έναρξης του αγώνα έχει ορισθεί στις 17.00 και η είσοδος είναι δωρεάν για όσους φιλάθλους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Επιπλέον, σύσσωμη η αποστολή του Region’s Cup (προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές) θα δειπνήσει την Τετάρτη 2 Μαϊου στις 20.30 στην ταβέρνα “το Σπιτάκι” στη Γιάννουλη.

Αποστολή ομάδας: Καραμπούζης-Καραγκούνης (Αχιλλέας Φαρσάλων), Περτζιόνι-Μπουσιάς-Ματούλας-Συνάπαλος (Π.Ο.Ελασσόνας), Μαστοροδήμος-Θώμος-Μπάμπαλης (Δήμητρα Γιάννουλης), Τσακάλι (Δωτιέας Αγιάς), Αμπατζίδης (Αετός Αμυγδαλέας), Μιγδάνης-Τσιάλτας (Δαμασιακός), Μπαντής (Δόξα Βλαχογιαννίου), Γαλάνης (Τύρναβος2005), Ελευθέρογλου (Αμπελωνιακός), Ακριβόπουλος (Μαυροβούνι), Χατζηγρηγορίου, (Νεάπολη), Γκαραλιάκος (Προοδευτική Ανάβρας).