Βαθμολογία

Νέα εντός έδρας ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε νέα εντός έδρας ήττα με σκορ 1-3 από την Δόξα Δράμας. Μάλιστα αυτή η ήττα ήταν η 4η στη σειρά για την ομάδα της Λάρισας. Το ματς έγινε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης την Κυριακή (29/4) παρουσία λίγου κόσμου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σε νοσοκομείο της Λάρισας ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας Λευτέρης Ματσούκας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες μετά τη διάσειση που έπαθε (του τοποθετήθηκε μάλιστα και κολάρο).

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς δεν είχε καθόλου ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με ένα γκολ στο 4’ και ένα απίστευτο σε εκτέλεση τέρμα στο 27’ να πάρει το προβάδισμα. Νωθρός ο Απόλλων Λάρισας σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να κάνει κάτι καλό.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη κατάφεραν να μπούνε ξανά στο παιχνίδι. Ο Πλάτωνας Καρακατσάνης μπήκε αλλαγή και σκόραρε, βάζοντας ξανά την ομάδα της Λάρισας στο παιχνίδι. Ο Απόλλων Λάρισας παρότι προσπάθησε για την ισοφάριση, δεν τα κατάφερε και έτσι δεν απέφυγε την ήττα.

Το φιλμ του αγώνα

4’ Μετά από λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα Λάρισας, ο Γουνδουλάκης έκλεψε τη μπάλα και μέσα από τη περιοχή με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

8’ Ο Ματσούκας βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, το σουτ του ήταν άστοχο και ανησύχησε τον Παϊτέρη.

21’ Πρώτη τελική για τον Απόλλωνα με τον Μαυριά να σουτάρει από την κορυφή της μεγάλης περιοχής και αριστερά, εύκολα μπλόκαρε το Μένκα.

27' Η μπάλα στρώθηκε στον Ριζογιάννη περίπου είκοσι μέτρα έξω από την περιοχή του Απόλλωνα και με ένα εντυπωσιακό σουτ με τη μία έστειλε τη μπάλα στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Παϊτέρη (0-2).

30' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη από τον άξονα, η μπάλα περνά δίπλα από την εστία του Απόλλωνα.

38’ Σουτ του Μαυριά έξω από την περιοχή της Δόξας, η μπάλα αρκετά μέτρα δίπλα από την εστία του Μένκα.

45’ Ο Μαυριάς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, στην πορεία της μπάλας μπήκε ο Χατζής όπως αυτή πέρασε άουτ.

51’ Επικίνδυνη φάση για τη Δόξα Δράμας, ο Κουσκουνάς μπήκε στην περιοχή από δεξιά κάνοντας το γύρισμα με τον Παϊτέρη και τον Χατζή να διώχνουν πάνω στον Γουνδουλάκη που σούταρε, αλλά τη μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να απομακρύνεται.

55’ O Μαρκόπουλος βρήκε τον Κουσκουνά μέσα στην περιοχή που από θέση τετ-α-τετ σούταρε πάνω από την εστία του Παϊτέρη.

55’ Ο Καρακατσάνης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μένκα (1-2).

65' Ο Μαυριάς έκανε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μένκα έλεγχε τη πορεία της μπάλας που πέρασε άουτ

79’ Σουτ του Μαρκόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Απόλλωνα.

82’ Σέντρα του Σουλίδη προς την περιοχή της Δράμας, ο Καρακατσάνης πήρε τη κεφαλιά με τη μπάλα να περνά μερικά εκατοστά δίπλα από την εστία του Μένκα.

88’ Ο Κουσκουνάς βρέθηκε απέναντι από τον Παϊτέρη, όμως ο τελευταίος έδιωξε με τα πόδια σωτήρια.

89’ Ο Κουσκουνάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3, ύστερα από σέντρα του Μπαϊκαρά.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτσεσιώτης, Σουλιώτης, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής, Κανούλας (61’ Σουλίδης), Λίταινας (80’ Συράκος), Δημολιός (46’ Καρακατσάνης).

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Ριζογιάννης, Ματσούκας (44’ λ.τ. Μαρκόπουλος), Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης (60’ Βιτλής), Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Μπαϊκαρά, Γεωργιάδης (71’ Στεφάνοβιτς).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακριδής (Πειραιά), Κεσίσογλου (Πέλλας), Μωυσιάδης (Ηπείρου). 4ος: Δημητρόπουλος (Δυτικής Αττικής).