
Εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε η Δόξα Βλαχογιαννίου κόντρα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας για την 29η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.
Μια νίκη που επετεύχθη στην τελευταία φάση και που φέρνει πλέον την ομάδα του Νίκου Φακίτσα στους 25 βαθμούς, σε παιχνίδι που είχε και δοκάρι, ενώ η Αστραπή Νέας Πολιτείας στάθηκε άτυχη καθώς είχε τρία χαμένα τετ-α-τετ και δυο ακόμα ευκαιρίες για να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη απείλησε στο 30' με το ωραίο σουτ του Μπέτση στο Γ που έδιωξε με υπερένταση ο Βλιώρας, ενώ στο 55', στο 60' και στο 65' ο Ασπετάκης είχε τρία χαμένα τετ-α-τετ. Ενδιάμεσα στο 62' ο Θανασούλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Με την συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Νέα Πολιτεία όταν ο Πουρνάρας εξ επαφής με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά στο 92' μετά από παράλληλη σέντρα του Μπαντή ο Γκουρομπίνος με πλασέ έκανε το 0-1 χαρίζοντας και τη νίκη στην Δόξα Βλαχογιαννίου.
Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Πραγκαφίλης, Ζήσης, Χλωρός, Κατσάνος, Σιώκας, Μπέτσης, Αντωνόπουλος (70' Δοξαριώτης), Σκουλίδης, Πουρνάρας, Σκόμπας (50' Φώτης), Ασπετάκης.
Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μωυσίδης, Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Μυτούλας, Καλογιάννης (60' Λάκης), Γκουρομπίνος, Βίδρας (67΄ Πάτσης), Φακίτσας Σ., Μπαντής, Θανασούλης.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ