
Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Πανσερραϊκό, η οποία ανάγκασε τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να αποχωρήσει την Τετάρτη (25/4) από τον πάγκο της ομάδας.
Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας οδηγούν τον Πανσερραϊκό σε αδιέξοδο με τον Βασίλη Χατζημιχαηλίδη να κάνει έκκληση σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο σύλλογο να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη των «λιονταριών» κάλεσε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Σερρών όλους τους υπεύθυνος να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να σωθεί η ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ο Ερασιτέχνης, οι παλαίμαχοι, οι φίλαθλοι, αλλά και ολόκληρος ο Νομός Σερρών ζητούν από τους παίκτες και τους προπονητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να αναλογιστούν την ιστορία αυτού του συλλόγου τον οποίο αυτή τη στιγμή εκπροσωπούν και να συνεχίσουν να αγωνίζονται για να φτάσει η ομάδα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Καταλαβαίνουμε τα προβλήματά τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.
Εμείς συγκεντρώνουμε χρήματα για να μπορέσουμε ως ένα σημείο να σταθούμε δίπλα τους όχι μόνο ηθικά, αλλά και υλικά. Καλούμε όλους τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να πληγώνουν τον Πανσερραϊκό. Ο Πανσερραϊκός παραμένει μεγάλη ιστορική ομάδα και θα ξαναβρεί το δρόμο του».