Βαθμολογία

Στεφανίδης: «Το θέλαμε πολύ περισσότερο...»

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη για την παραμονή στη Β' Εθνική πήρε η Σπάρτη με το 1-0 κόντρα στα Τρίκαλα και ο Μάρκος Στεφανίδης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του.

Ο τεχνικός των Λακώνων τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο από τους αντιπάλους τους το τρίποντο, προσπαθώντας να παίξουν και καλή μπάλα.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι σήμερα από το αποτέλεσμα και πώς να μην είσαι μετά από όλα όσα έχουμε περάσει μέσα στην εβδομάδα και όχι μόνο ψυχολογικά, επειδή σύμφωνα με την απόδοσή μας έπρεπε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι στο Αιγίνιο. Εμείς περάσαμε μια οδύσσεια στον γυρισμό και έπρεπε να τα ξεπεράσουμε όλα γρήγορα, επειδή αυτό το παιχνίδι ήταν για εμάς ένας τελικός. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου, επειδή έδειξαν μέσα στο γήπεδο από την πρώτη στιγμή πως εμείς θέλαμε πολύ περισσότερο το παιχνίδι.

Πέρα από το κομμάτι της νίκης είναι σημαντικό πως προσπαθούμε να παίξουμε και ποδόσφαιρο. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για την ομάδα και θέλω να μείνω στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και βοηθάνε την ομάδα χωρίς να φαίνεται και συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία και τους αξίζουν συγχαρητήρια», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Σπάρτης. Επίσης, είπε:

Για το αν υπάρχει βελτίωση του κλίματος στην ομάδα: «Το κλίμα έχει διορθωθεί και υπάρχει μια καλύτερη καθημερινότητα σε όλους τους τομείς. Το γκολ που σημειώσαμε είναι προϊόν προπόνησης και δουλειάς όλων των παιδιών, που δουλεύουν πάρα πολύ σαν να μην έχουν κανένα πρόβλημα».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και αν η παρουσία τους βοηθά εμένα που βρίσκομαι στον πάγκο, φανταστείτε τι ενέργεια δίνουν στους ποδοσφαιριστές. Σκοπός μας είναι να πάρουμε από κάθε παιχνίδι ό,τι μπορούμε περισσότερο. Ξέρουμε πως έχουμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».