Βαθμολογία

«Ποιος είναι ο λογισμός κάποιων να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις»

Έξαλλος με τη διαιτησία ήταν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς του Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου) κόντρα στην Δόξα Δράμας. Οι Πόντιοι γνώρισαν την ήττα με 3-1 από τους Δραμινούς,  με τον τεχνικό τους να εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία.

Μάλιστα, όπως τόνισε κάποιοι παίζουν με τη νοημοσύνη τους, με τις αποφάσεις τους να μην έχουν λογική. Επίσης, επισήμανε ότι η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και δεν δικαιούνταν αυτή την ήττα. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποιοι κανόνες που ορίζουν και τις αποφάσεις, για να μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις για να τελεστεί με ασφάλεια ένας αγώνας. Εκτίμησή μου είναι ότι σήμερα κάποιοι έπαιξαν με τη νοημοσύνη μας, σε έναν αγώνα όπου ο Απόλλων στον μεγαλύτερο του χρόνο ήταν κυρίαρχος. Μέσα από τις μεθόδους που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα, κατάφερε να δημιουργήσει με την κατοχή της μπάλας, να ελέγχει και ορίζει τον ρυθμό του αγώνα. Δημιουργήσαμε αυτή την αγωνιστική εικόνα που προείπα.

Με ενοχλεί πολύ να βλέπω τους ανθρώπους που θα έπρεπε να απονείμουν δικαιοσύνη, οι εννέα στις δέκα αποφάσεις τους να μας φέρουν αντίθετους. Νομίζω ότι ο πιο ασφαλής δρόμος για να αλλάξει το ποδόσφαιρο, είναι να απονέμεται δικαιοσύνη στους αγώνες. Εκεί ο καθένας εισπράττει αυτό που δικαιούται αγωνιστικά.

Για άλλον έναν αγώνα το δικό μου νοητικό επίπεδο δεν βρίσκει λογική εξήγηση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν για αυτόν τον αγώνα. Για μένα ισχύει το «Φρέαρ εστί βαθύ και άντλημα ουκ έχω», υπό την έννοια όπου δεν μπορώ να αντιληφθώ τη νοημοσύνη και τον τρόπο που επιλέγουν, ποιος είναι ο λογισμός των ανθρώπων που παίρνουν κάποιες αποφάσεις. Εκείνο που με ενοχλεί πιο πολύ είναι να αισθάνομαι ότι παίζουν με την νοημοσύνη μας. Δεν ξέρω γιατί. Δεν γνωρίζω γιατί. Αυτοί νιώθουν ασφάλεια στο χώρο. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Αυτοί που ευαγγελίζονται την αλλαγή στο ποδόσφαιρό μας, προτείνω, η πρώτη τους ματιά να πέσει σε αυτούς που παίρνουν αποφάσεις για την τέλεση του αγώνα. Ευχαριστώ. Δεν απαντώ σε καμία ερώτηση».