Βαθμολογία

Η απογοήτευση του Παναγιώτη Γιαννάκη

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Άρη, πριν από ένα μήνα, όχι υπό τις καλύτερες συνθήκες. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας, μίλησε στην Cosmote TV και εξέφρασε το παράπονο του.

«Ψιλιαζόμουν τι θα συνέβαινε αλλά όχι τόσο. Αυτό που συνέβη ήταν εξωπραγματικό. Εκτός του ότι δεν ξεκίνησε στην ώρα της η προσπάθεια αλλά αργά, με δυσκολίες και κάθε μέρα ήταν μια μέρα με λίγα περισσότερα ψέματα. Έπρεπε εμείς να περιοριστούμε στις τέσσερις γραμμές και να προσπαθούμε να παλέψουμε με το μυαλό των παιδιών κυρίως για να καταφέρουμε να κερδίσουμε κάτι από όλη αυτή τη διαδικασία» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν νιώθει πληγωμένος απάντησε: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά, αυτό είναι δεδομένο, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. «Μπορεί η παρουσία μου να δώσει μεγαλύτερη ώθηση αλλά και ο τρόπος που σκέφτομαι. Πάντα με ενδιαφέρει η καλύτερη οργάνωση αλλά στον Άρη δεν έβρισκες άνθρωπο για να μιλήσεις γι’ αυτά τα θέματα. Σου έλεγε "μπορεί, θα δούμε". Είχαμε έλλειψη στελεχών. Τα περισσότερα παιδιά πληρωνόντουσαν με χρωστούμενα από τις προηγούμενες χρονιές» τόνισε.

Αναφέρθηκε επίσης, στην  κατάσταση που υπήρχε στην ομάδα. «Όσο κι αν θέλαμε, δεν μπορούσαμε να επικεντρωθούμε μόνο στο μπάσκετ. Και η ομάδα έδειξε κάποια στοιχεία όπως και κάποια παιδιά. Δεν μας βόλεψε επίσης το ότι παίζαμε δύο αγώνες την εβδομάδα παρότι τα παιδιά έπαιρναν εμπειρίες. Όταν όμως δεν έχεις στελέχη και 15 παίκτες να είναι έτοιμοι να παίξουν, ήταν δύσκολο να ανταποκριθούμε. Κάποια στιγμή, μια παίζαμε καλά και μια όχι. Τα ταξίδια γινόντουσαν με το λεωφορείο, μετά ήρθαν και οι τραυματισμοί».