Βαθμολογία

Λήξη αποχής στον Παναθηναϊκό

Κανονικά θα δώσουν το παρόν στην προπόνηση της Τετάρτης (25/4) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε από τη διοίκηση των «πρασίνων», την Τρίτη το μεσημέρι… «οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρίσκεται η ομάδα με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και τις προσφυγές ποδοσφαιριστών συνειδητοποίησαν και ανέστειλαν την αποχή τους από τις προπονήσεις, στηρίζοντας τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και όλοι μαζί να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν ζητήσει την εξόφληση της δόσης του Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Από τη διοίκηση ειπώθηκε ότι θα πάρουν λεφτά στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα το 35% της δόσης.

Χωρίς να φέρεται να έχει προκύψει κάποια εξέλιξη, οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να βάλουν πλάτη και να προπονηθούν κανονικά την Τετάρτη (25/4) για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (29/4) με τον ΠΑΟΚ, για την προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.