Βαθμολογία

Συνεδρίασε στη Νίκαια το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ (PICS)

Η Νίκαια – ως έδρα του καλλικρατικού Δήμου Κιλελέρ – ήταν ο τόπος συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Λάρισας, στο πλαίσιο της διακηρυγμένης και σταδιακά υλοποιούμενης απόφασης για παρουσία σε όλες τις έδρες των περιφερειακών ΟΤΑ του Νομού Λάρισας. Στο περιθώριο της συνεδρίασης, παραδόθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ Δημήτρη Μπουχλαριώτη το αυτοκίνητο, που ήταν το μεγάλο δώρο της λαχειοφόρου, προς τον τυχερό νικητή Γιάννη Καραγκόγκο του Ολύμπου Καρυάς, παρουσία του δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου, από τη νεπιχείρηση του οποίου με προνομιακούς όρους είχε γίνει η αγορά του οχήματος.

Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των σωματείων και του Δημάρχου, ο οποίος πλαισιωνόταν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέα Βαρδακούλη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για θέματα Αθλητισμού Αχιλλέα Χατζούλη. Οι ομάδες του Δήμου Κιλελέρ αναγνώρισαν την προνομιακή θέση στην οποία βρίσκονται λόγω της πολυετούς ενασχόλησης του Δημάρχου με το ποδόσφαιρο, που του έχει δώσει την ικανότητα να αφουγκράζεται τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών σωματείων.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο του Κιλελέρ για την παραχώρηση του γηπέδου της Χάλκης ως έδρα των Μικτών ομάδων της Ένωσης, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία για την εξυπηρέτηση που υπήρχε από την πλευρά του Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε ότι θέμα παρουσιαζόταν.

Τέλος ο κ. Μπουχλαριώτης ανακοίνωσε στους παρευρισκομένους ότι είναι πολύ κοντά στη διεκπεραίωση των τελευταίων λεπτομερειών για την έναρξη της κατασκευής του Ενωσιακού Γηπέδου, που θα αποτελέσει στολίδι για τον Νομό της Λάρισας.

Παρών ήταν – με διπλή ιδιότητα – και ο δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ Χρήστος Χατζούλης, που είναι αναπληρωματικός σύμβουλος της ΕΠΣΛ και επικεφαλής της υποεπιτροπής παρατηρητών αγώνων. Ακολούθως, σε θέματα της ημερήσιας διάταξης ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:


1. Ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης του πρόσφατου τελικού αγώνα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, σύμφωνα με το οποίο – μετά την εξόφληση όλων των σχετικών εξόδων – οι δύο φιναλίστριες ομάδες (Αχιλλέας Φαρσάλων – Οικονόμος Τσαριτσάνης) εισέπραξαν από 30% (1080 ευρώ εκάστη) και στο ταμείο της διοργανώτριας εισέρρευσαν 1440 ευρώ (40%), βάσει της προκήρυξης.

2. Διενεργήθηκε κλήρωση για την ανάδειξη μίας αγωνιστικής μεταξύ 23ης-24ης, προκειμένου να διεξαχθεί εμβόλιμη δράση στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας που υστερεί κατά μία εβδομάδα συγκριτικά με τους άλλους δύο. Η εμβόλιμη αγωνιστική θα είναι η 23η, που προγραμματίσθηκε για την Πέμπτη 3 Μαϊου 2018.

3. Κατά το τριήμερο 1-3 Ιουνίου θα διεξαχθούν στο γήπεδο “FC Arena”, αγώνες των τμημάτων υποδομής με την ουσιαστική συνδρομή της ΕΠΣΛ και σκοπό την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος “Χαμόγελο του Παιδιού”. Προαιρετικά, θα υπάρχει εισιτήριο των 2 ευρώ.

4. Σχετικά με τα τουρνουά των μικρότερων ηλικιών που θα αρχίσουν το προσεχές Σάββατο 28 Απριλίου 2018, κάθε ομάδα θα καταβάλει προς τον διαιτητή το ποσόν των 3 ευρώ, ενώ οι ιδιοκτήτες των (ιδιωτικών) γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες θα υποχρεούνται στην εξασφάλιση της παρουσίας ιατρού ή πιστοποιημένου νοσηλευτή – διασώστη. Αν διεξαχθούνα γώνες σε άλλα γήπεδα, θα υπάρξει και η συμβολή της ΕΠΣΛ προς αυτή την κατεύθυνση.