Βαθμολογία

Ευχαριστίες από την ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί το ιατρικό επιτελείο της ομάδας με αφορμή τους τραυματισμούς δύο ποδοσφαιριστών της. Παράλληλα ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την φιλοξενία. Επίσης ευχαριστεί όλο το ποδοσφαιρικό επιτελείο με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι. Αναλυτικά:  

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και οι Χρίστοφορ Χούμπτσεφ και Ράντομιρ Μιλοσάβλεβιτς θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη ευαρέσκεια μας, τόσο στο γιατρό μας ορθοπαιδικό χειρουργό Γιώργο Μπασδέκη, όσο και στους φυσικοθεραπευτές μας Γιώργο Ζαχαρή και Γιώργο Μέκρα για την επιστημοσύνη τους, η οποία είναι αναμφισβήτητη και για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους σοβαρότατους τραυματισμούς των δύο παικτών μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας και εμείς νιώθουμε απόλυτα ασφαλείς για το οιοδήποτε ιατρικό πρόβλημα και θέλουμε να διαδώσουμε αυτήν την ιατρική επάρκεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ. Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε!

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και προσωπικά τον κ. Χριστοβασίλη για την άριστη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν.

Οι συμπεριφορές 50 αλητών, δήθεν οργανωμένων οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι δεν σέβονται ούτε ιερά ούτε όσια ούτε επιστήμες και οι οποίοι κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους, γιατί ντρέπονται να πουν το όνομα τους, για μας δεν έχουν καμία σημασία. Δυστυχώς "τέτοιοι" υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. "Τέτοιους" δυστυχώς έχουμε και στη Λάρισα και τους πληρώνουμε πολύ ακριβά.

3. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές μας για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και αντιμετώπισαν το χθεσινό πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πλήρη ΠΑΣ Γιάννινα. Απέδειξαν όλοι ότι αξίζουν να είναι μέλη της ενδεκάδας.