Βαθμολογία

Αλεξούδης: «Κρατάμε τις καλές στιγμές»

Για την πορεία του Ελευθεραί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Αλεξούδης στο athleticlarissa.gr και τον Αντώνη Ρηγανάκο.

Ο κ. Αλεξούδης, με αφορμή το γεγονός ότι πλέον το Ελευθεραί δεν κυνηγάει κάτι, έκανε μια μίνι ανασκόπηση για την χρονιά όπου η ομάδα κρατά τις καλές στιγμές που είχε, όπως η πορεία του δεύτερου γύρου και οι μεγάλες νίκες με τις ομάδες που είναι παραπάνω, ενώ τόνισε ότι στα δυο τελευταία παιχνίδια η ομάδα του θα κοιτάξει να παίξει καλά για να κλείσει με ψηλά το κεφάλι την χρονιά.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Αλεξούδη:

«Εμείς πλέον βγήκαμε εκτός στόχων, το ευτυχές ήταν ότι κάναμε αυτό που έπρεπε για να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας και θα κοιτάξουμε στα δυο ματς που έμειναν να παίξουμε καλά και να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι. Σίγουρα μένουν οι καλές στιγμές, όπως η πορεία του δευτέρου γύρου και οι νίκες μας κόντρα στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο ή και ανέβηκαν όπως το Κιλελέρ. Πλέον μόλις τελείωσει η χρονιά θα καθίσουμε κάτω να συζητήσουμε ενόψει της νέας χρονιάς και το τι μέλλει γενέσθαι».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ