Βαθμολογία

Και μαθηματικά, με τεσσάρα, στην Α' ΕΠΣΛ το Κιλελέρ

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ και παράλληλα της απευθείας ανόδου στην Α' ΕΠΣΛ πανηγυρίζει από σήμερα (21/4) το Κιλελέρ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη μετά τη νίκη της με 4-1 στη Μελιβοία κόντρα στο Φιλοκτήτη έφτασε τους 67 βαθμούς και μπορεί να ανοίξει πλέον τις σαμπάνιες της ανόδου στην κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία του νομού Λάρισας.

Το Κιλελέρ γνώριζε ότι απείχε μόλις δυο βαθμούς από την επικύρωση της ανόδου και ήθελε να τελειώνει από σήμερα την υπόθεση πράγμα που πέτυχε καθώς ήταν κυρίαρχο κόντρα στη Μελιβοία και πέτυχε τέσσερα τέρματα, δυο με τον Τζατζάκη και ένα με τους Γουρνάρη, Φαρμάκα. Όλα αυτά για ένα Κιλελέρ το οποίο είχε και δοκάρι με τον Βράκα και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Ύστερα από δυνατό αράουτ του Φαρμάκα ο Γουρνάρης με κεφαλιά έκανε το 0-1, για να διπλασιάσει τα τέρματα του Κιλελέρ ο κορυφαίος παίκτης του Αλέξης Τζατζάκης που πέτυχε στο 32' με πλασέ το 0-2. Η Μελιβοία μείωσε σε 1-2, όμως στο 66' ο Φαρμάκας, αφού πέρασε δυο αντιπάλους του μέσα στη περιοχή, με εντυπωσιακό βολέ έκανε το 1-3 καθαρίζοντας ουσιαστικά και το παιχνίδι.

Στο 82' ο Βράκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έχασε ευκαιρία για το 1-4, το οποίο πέτυχε εν τέλει ο Αλέξης Τζατζάκης με πλασέ, που ήταν και το τελικό σκορ. Χαμένες ευκαιρίες για το συγκρότημα του κ. Δανιλούλη έχασαν οι Κουσιώρας, Τζατζάκης και Φαρμάκας, με το φινάλε να βρίσκει τους πάντες σε πελάγη ευτυχίας για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Δούρος, Ζιόμπουρας, Νεστορίδης, Παλάσκας, Καρακάνος, Γουρνάρης, Παπαδημητρίου (85' Μπαλλάς) , Κουσιώρας (80' Κασσιός), Φαρμάκας (74' Βράκας), Τζατζάκης (85' Κολοβός).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ