Βαθμολογία

Νίκη από την άσπρη βούλα για τον Αετό Μακρυχωρίου (PICS)

Με ένα γκολ στο 65’ που προήλθε από πέναλτι, ο Αετός Μακρυχωρίου κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα του φανεί πολύ χρήσιμο στη συνέχεια για τον αγώνα που δίνει για τις θέσεις μπαράζ που οδηγούν στην μεγάλη κατηγορία. Επικράτησε του Ολυμπιακού Αμπελιάς με 1-0 σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (21/4) για την Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολύ δυνατό, «έπεφτα κορμιά» στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί. Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις. Στο 30’ ο Τσαντούλης για τους γηπεδούχους έβγαλε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Σαμπάνη πέρασε πάνω από την εστία του Μαγαζιώτη.

Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Γεωργούλα στην εκπνοή του ημιχρόνου, όπου πέρασε πάνω από την εστία του Γκικούδη, ύστερα από κόρνερ του Μιστάκου.

Στο 65’ ο Κιούσης ανέτρεψε τον Μπάρδα, δόθηκε πέναλτι και ο Αλμυρούλης έδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να μένουν με την πολύ καλή εικόνα που έδειξαν.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Σουφχάρας, Δάσσιος, Τσαπλές, Αλμυρούλης, Μπάρδας (75’ Τζίκα Κ.), Τσαντούλης, Καπετάνης, Σαμπάνης (87’ Μπούκας), Καλούσης, Μητσογιάννης (90’ Διονυσίου).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης, Ζιούστης (85’ Ζαφειρούλης), Κριεμάδης, Κιούσης (87’ Καρτσαμπάς), Βασιλειάδης, Κουρμπάτι, Μιστάκου, Σερίφης, Γεωργούλας, Σουλτούκης (70’ Δομανόλδος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Νάκας, Κοτούμπας Δ.