Βαθμολογία

Κορυφή για τα τμήματα του Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Για 2η χρονιά η ακαδημία του Ηρακλή Λάρισας συμμετείχε στο τουρνουά 2ndroadtoSalonicaCup που διοργάνωσε ο Μακεδονικός από 9 έως 11 Απριλίου 2018 στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ηρακλής Λάρισας συμμετείχε με το παιδικό του και το προπαιδικό του τμήμα και ολοκλήρωσε αήττητος το τουρνουά. Το παιδικό του τμήμα με 4 νίκες και 1 ισοπαλία πήρε την 1η θέση και το κύπελλο στην κατηγορία ενώ και ο παίκτης του Ηρακλή Λάρισας Βασίλης Μπλάντας με 8 γκολ ήταν πρώτος σκόρερ στην κατηγορία του.

Το προπαιδικό του τμήμα με 3 νίκες στα 3 παιχνίδια του ομίλου, αγωνίσθηκε στον τελικό της κατηγορίας όπου ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ομάδα Ακρίτες Νευροκοπίου και έχασαν την 1η θέση αφού ηττήθηκαν στα πέναλτυ. Καλύτερος τερματοφύλακας της κατηγόριας αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Παπαγεωργίου.

Το Δ.Σ. θέλει να συγχαρεί τους προπονητές της ακαδημίας ΚοΤριανταφυλόπουλο Θάνο, ΚοΚουτσοπάγο Περικλή και Χρηστίδη Γιάννη και όλα τα παιδιά της ακαδημίας για τις επιτυχίεςκαι τους εύχεται να έχουν πάνταυγεία στη ζωή τους. Επίσης ξεχωριστά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Μελαχροινό που προσέφερε εθελοντικά για μια ακόμη φορά τις υπηρεσίες του ως νοσηλευτής της ακαδημίας.