Βαθμολογία

Το «ευχαριστώ» του μικρού Σωκράτη

Την ακόλουθη δήλωση – ευχαριστήριο μας απέστειλε ο νεαρός ποδοσφαιριστής Σωκράτης Αντωνίου, μετά το φινάλε της συνεργασίας του με την ερασιτεχνική ΑΕΛ. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Στα πλαίσια της αποχώρησής μου από το σωματείο της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες του παιδικού και εφηβικού τμήματος ποδόσφαιρου για την έως τώρα συνεργασία μας στην τρέχουσα χρονιά. Ευχαριστώ επίσης τον γενικό γραμματέα του σωματείου, κ. Γρήγορη Σοφό, για την εν γένει συμπεριφορά του. Η ομάδα μου βρίσκεται στην πρώτη θέση του παιδικού αλλά και του εφηβικού πρωταθλήματος και εύχομαι από καρδιάς να εκπληρώσει τους στόχους της.

Η αποχώρησή μου από το σωματείο της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, οφείλεται σε προσωπικούς λόγους αλλά και στην διαφορετική φιλοσοφία μου σε σχέση με το ποδόσφαιρο - ευ αγωνίζεσθαι,  η οποία, σε συνδυασμό με το ήθος, τα ιδανικά και την αξιοπρέπεια μου, ΄΄ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ΄΄, έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από μια ενδεχόμενη εφήμερη διάκριση (που δεν είναι αυτοσκοπός μου) κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Καλή συνέχεια!!!

Σωκράτης Αντωνίου».