Βαθμολογία

Χρήση #hashtags στα social media του ΓΕΣ

Με στόχο τη διασπορά του κεντρικού μηνύματος του Στρατού Ξηράς #ΕίμαστεΠαντού, αποφασίστηκε η εισαγωγή της χρήσης #hashtags στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΓΕΣ.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποσκοπεί κατά κύριο λόγο στην αύξηση της συμμετοχής και την ενίσχυση της ενημέρωσης, προβάλλοντας επικοινωνιακά τους τέσσερις άξονες δραστηριοτήτων του #ΕλληνικούΣτρατού, οι οποίοι συνοψίζονται στην αποτροπή (#Αποτρέπουμε #WeDeter), τη μέριμνα για το προσωπικό (#Μεριμνούμε #WeCare), την κοινωνική προσφορά - εξωστρέφεια (#Προσφέρουμε #WeOffer) και την καινοτομία -μετεξέλιξη (#Καινοτομούμε #WeInnovate).

Η χρήση των #hashtags συμβάλλει στην ομαδοποίηση των εκπεμπόμενων μηνυμάτων ανά θεματική ενότητα, διευκολύνοντας ως αποτέλεσμα την πρόσβαση των χρηστών του διαδικτύου στις επιθυμητές πληροφορίες.

Παράλληλα, η χρήση ενός τέτοιου εργαλείου συνεισφέρει σημαντικά στη διεύρυνση της απήχησης του μηνύματος, προσελκύοντας νέους χρήστες. Μέσω της εν λόγω επικοινωνιακής προσπάθειας, το ΓΕΣ επιχειρεί να διευκολύνει την επίτευξη των στρατηγικών του στόχων.

πηγή: skai.gr