Βαθμολογία

Για το 2-0 ο Παναθηναϊκός με οδηγό το πρώτο ματς

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης, πράξη δεύτερη, ΟΑΚΑ.

Εκεί που προχθές (17/4) οι πρωταθλητές Ελλάδος διέλυσαν τους Μαδριλένους και έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στο Βελιγράδι θέλουν σήμερα (19/4 21:15) να κάνουν το 2-0 και να αποκτήσουν ξεκάθαρο προβάδισμα.

Σίγουρα η εμφάνιση της ομάδας του Πασκουάλ στο πρώτο ματς ήταν απόλυτη, ήταν ονειρική, ήταν μαγική. Βέβαια και η Ρεάλ δεν θα παίξει ξανά τόσο χάλια και το σημερινό ματς είναι πιο δύσκολο για τους "πράσινους".

Για τον Παναθηναϊκό όπως και για όλους στο πράσινο στρατόπεδο έγινε απλά το 1-0 και τίποτα παραπάνω. Οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης περιμένουν άλλο παιχνίδι από την ομάδα του Λάσο καθώς θα παίξει τα ρέστα της για το 1-1.

Αυτό βέβαια ουδόλως θα πρέπει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα πρέπει να κοιτάξει την δουλειά του και να αποδείξει ότι είναι αρκετά φορμαρισμένος και να κάνει την δεύτερη νίκη. Αγωνιστικά αμφίβολος είναι ο Ρίβερς, ενώ για την Ρεάλ εκτός είναι οι Γιούλ, Καμπάτσο.

Το ΟΑΚΑ θα είναι και πάλι καμίνι και ο κόσμος θα δώσει το παρών προκειμένου να σπρώξει την ομάδα του προς το 2-0 που θα φέρει τους "πράσινους" πολύ κοντά σε Final 4 μετά το 2012 και την παρουσία του Παναθηναϊκού στην Πόλη.