Βαθμολογία

Πλήρωσε μία δόση στον Βέμερ και περιμένει

Μετά τους Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν, ο Παναθηναϊκός κατέβαλε την Τρίτη (17/4) χρήματα και στον Γενς Βέμερ. Οι «πράσινοι» επί 25 ημέρες δεν είχαν επικοινωνήσει με τον Γερμανό αμυντικό αλλά τελικά πλήρωσαν την οφειλόμενη δόση του Ιανουαρίου, ύψους 49.882 ευρώ και περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την αφαίρεση τριών βαθμών που τους έχει επιβληθεί.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο  της ΕΠΟ στην απόφαση που έχει πάρει, έκανε λόγο για εξόφληση του συνόλου της οφειλής, δηλαδή για 498.322 ευρώ μέχρι την Παρασκευή (20/4) σε διαφορετική περίπτωση η αφαίρεση των τριών βαθμών είναι οριστική.

Οι «πράσινοι» όμως, έχουν προσφύγει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ζητώντας να μάθουν αν μπορούν να πληρώσουν μόνο την δόση ώστε να τους επιστραφούν οι τρεις βαθμοί. Απάντηση, μέχρι την Τρίτη (17/4) δεν πήραν και έτσι εκτός από την πληρωμή της δόσης έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, νέα προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Με αυτήν ζητούν διευκρίνιση αν η ποινή ενεργοποιείται μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του παίκτη και επίσης να διευκρινιστεί ότι η ποινή ενεργοποιείται επειδή δεν κατεβλήθη μία δόση της οφειλής (η οποία πληρώθηκε την Τρίτη 17/4) και όχι το σύνολο του ποσού. Παράλληλα, ζητούν και αναστολή της ποινής μέχρι να πάρουν απαντήσεις.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγε όμως και ο Βέμερ και ζητάει να του καταβληθούν εκτός από το ποσό των 500.000 ευρώ, οι νόμιμοι τόκοι και τα δικαστικά έξοδα!