Βαθμολογία

Football League: Νέος αντιπρόεδρος και τηλεοπτικά

Η ανάδειξη αντιπροέδρου και το τηλεοπτικό τοπίο, ήταν τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση της Football League το μεσημέρι της Τρίτης. Η ανάδειξη αντιπροέδρου και το τηλεοπτικό τοπίο, ήταν τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση της Football League το μεσημέρι της Τρίτης.

Στο θέμα του αντιπροέδρου, το μέλος της ΠΑΕ ΑΟΧ Κισσαμικός, Άρης Λυχναράς είναι εκείνος που εκλέχθηκε για να αντικαταστήσει τον Θωμά Σβαρνόπουλο, στη θέση του β’ αντιπροέδρου της Ένωσης. Την έτερη θέση του αντιπροέδρου, εξακολουθεί να κατέχει ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ως α’ αντιπρόεδρος.

Στο θέμα των τηλεοπτικών, τα μέλη της Ένωσης συμφώνησαν να επιδιώξουν μια συνάντηση με την ΕΡΤ προς τα τέλη του μήνα, ώστε να συζητήσουν για περαιτέρω συνεργασία και την επόμενη σεζόν. Θυμίζεται ότι το συμβόλαιο με την κρατική τηλεόραση λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Επιπρόσθετα, αποφασίστηκε οι 3 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος να πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα και ώρα για λόγους αξιοπιστίας, ενώ θα συγκροτηθεί μια τριμελής  επιτροπή συμβούλων, οι οποίοι θα κληθούν να δρομολογήσουν εξελίξεις σε διάφορα μέτωπα. Παρών στα γραφεία της Football League ήταν, για πρώτη φορά, σαν εκπρόσωπος της Παναχαϊκής ο Κώστας Κατσουράνης.