Βαθμολογία

Μάγγος και του χρόνου στην Ιεράπετρα

Εξαιρετική σεζόν, στην παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, πραγματοποίησε ο ΟΦ Ιεράπετρας, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του 8ου ομίλου πίσω από Ηρόδοτο και Αιγάλεω.

Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε να εμπιστευτεί και του χρόνου τις τύχες της ομάδας στον Γιάννη Μάγκο, ανακοινώνοντας την Τρίτη (17/4) την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με τον Γιάννη Μάγγο στον προπονητικό πάγκο θα αγωνισθεί ο ΟΦΙ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και την επόμενη σεζόν 2018-19. Ταυτόχρονα ο Γιάννης Μάγγος θα έχει την εποπτεία όλων των τμημάτων του ΟΦΙ (Ακαδημίες, ΝΕΟΙ ΟΦΙ, ΟΦΙ).

Αυτά αποφασίσθηκαν στο Δ.Σ. του ΟΦΙ της Δευτέρας 16-4-2018. Είχε προηγηθεί συνάντηση του προέδρου του ΟΦΙ κ. Θανάση Χηνόπουλου με τον Γιάννη τον Μάγγο.

Το σκεπτικό της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του ΟΦΙ ήταν το γεγονός ότι η χρονιά που μόλις τελείωσε ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Και με δεδομένες τις αντίξοες συνθήκες με τις οποίες ξεκίνησε, σίγουρα σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται στον Γιάννη τον Μάγγο.

Ως εκ τούτου, και με δεδομένη την επιθυμία του προπονητή μας να παραμείνει στον ΟΦΙ, δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος για άλλη επιλογή.

Πλέον όλοι μας στον ΟΦΙ, έχουμε μία μικρή πολυτέλεια χρόνου σε σχέση με πέρυσι , να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε. Και αυτό αρχίσαμε ήδη. Δίνοντας την δέουσα βαρύτητα πλέον και στις Ακαδημίες και την μικρή μας ομάδα. Καλή επιτυχία και στη νέα σεζόν Γιάννη».