Βαθμολογία

Τυπική διαδικασία στην Τούμπα, για πρόκριση η ΑΕΛ

Διήμερο κυπέλλου Ελλάδος σήμερα (17/4) και αύριο (18/4) με την διεξαγωγή των επαναληπτικών ημιτελικών ΠΑΟΚ - Πανιώνιος και ΑΕΚ - ΑΕΛ, που θα κρίνουν και το ζευγάρι του φετινού τελικού.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον κάτοχο του θεσμού ΠΑΟΚ και τον Ιστορικό είναι τυπική διαδικασία μετά το 3-1 των "ασπρόμαυρων" στη Νέα Σμύρνη, ενώ στο ΟΑΚΑ η νίκη της ΑΕΛ με 2-1 έχει κάνει αμφίρροπη την αναμέτρηση.

Εν αρχή σήμερα στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει την πρόκριση του στο τελικό εκεί που θα θελήσει να κατακτήσει για δεύτερη σερί χρονιά το τρόπαιο. Για τον Δικέφαλο η ρεβάνς είναι τυπική διαδικασία, ενώ και ο Πανιώνιος θα παίξει ελεύθερα καθώς επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και στη μάχη της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, αν φυσικά δεν κατακτήσει το κύπελλο η ΑΕΛ.

Μια ΑΕΛ η οποία παρά την κόντρα διαιτησία στο πρώτο παιχνίδι νίκησε 2-1 την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τώρα στη ρεβάνς της Τετάρτης θέλει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε την 1η Μαρτίου στο AEL FC ARENA και να βρεθεί για πέμπτη φορά σε τελικό κυπέλλου. Οι "βυσσινί" θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη νίκη τους στο πρώτο ματς απέναντι στην Ένωση που στοχεύει στην ανατροπή και την κατάκτηση του νταμπλ.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου προκρίνεται με οποιαδήποτε νίκη, οποιαδήποτε ισοπαλία, αλλά και με ήττα με ένα γκολ διαφορά αρκεί να είναι 3-2, 4-3, 5-4 κοκ. Από την άλλη οι Αθηναίοι θα βρεθούν για τρίτη σερί χρονιά σε τελικό αν επικρατήσουν με οποιοδήποτε σκορ με διαφορά άνω των δυο τερμάτων, αλλά και με 1-0 καθώς έχουν το εκτός έδρας γκολ. Αν το παιχνίδι λήξει 2-1 τότε θα οδηγηθούμε στην ημίωρη παράταση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επαναληπτικών ημιτελικών:

Τρίτη 17 Απριλίου

19:00 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Cosmote Sport 1

Τετάρτη 18 Απριλίου

19:30 ΑΕΚ - ΑΕΛ: Cosmote Sport 1