Βαθμολογία

Για το 1-0 ο Παναθηναϊκός

Τα ψέματα τελείωσαν, η ώρα της αλήθειας στην Ευρωλίγκα έφτασε. Βρισκόμαστε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και ένα βήμα πριν το Final 4. Στα προημιτελικά εκεί που το κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει ακριβά καθώς είναι λίγα ματς σε λίγες ημέρες και εύκολα μπορεί να την πατήσει μια ομάδα.

Σήμερα (17/4 21:15) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο από τον διψασμένο κόσμο του ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη και το 1-0 στη σειρά προκειμένου ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final 4 και την διεκδίκηση του έβδομου ευρωπαϊκού τροπαίου.

Οι "πράσινοι", που έχουν να βρεθούν σε τελική φάση από το 2012 στην Κωνσταντινούπολη δεν θέλουν να δουν για έκτη φορά το τουρνουά από την τηλεόραση και θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, μεγάλο τους όπλο καθώς μόλις δυο ομάδες νίκησαν εκεί και να προκριθούν στο Βελιγράδι.

Αγωνιστικά ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εκτός του Ρίβερς που δεν έχει ξεπεράσει στο 100% τον τραυματισμό στον ώμο. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του συγκέντρωση, διαχείριση συναισθημάτων, δυνατή άμυνα αλλά και έξυπνη επίθεση.

Από την άλλη η Ρεάλ ήρθε στην Αθήνα χωρίς τον Καμπάτσο καθώς ο Αργεντίνος γκαρντ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα χάσει όλα τα παιχνίδια της σειρά. Θυμίζουμε ότι εκτός είναι από την αρχή της χρονιάς ο Γιουλ, με τον Λάσο πάντως να ποντάρει στο βάθος του ρόστερ του.