Βαθμολογία

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κατακτήσουμε την 5η θέση»

Η Ξάνθη πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη την Κυριακή (15/4) με 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα με την οποία διατηρεί πολύ καλές ελπίδες για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Φασίδης σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπουλις» αναφέρθηκε στο ματς με τους Ηπειρώτες, στο καταπληκτικό γκολ του Γέντρισεκ, καθώς και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να καταφέρουν να βρίσκονται στην 5η προνομιούχο θέση στο τέλος της σεζόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ και τον στόχο της Ευρώπης:

 «Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο, μιλήσαμε όμως στα αποδυτήρια και μπήκαμε καλύτεροι για να κερδίσουμε και να κατακτήσουμε την 5η θέση. Είπαμε να το κυνηγήσουμε, να προσπαθήσουμε και να βγούμε στην Ευρώπη γιατί το αξίζουμε, είμαστε πολύ καλή ομάδα. Αλλάξαμε προπονητή, κοιτάμε μόνο να κερδίζουμε και είμαστε σε καλό δρόμο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο στην Τούμπα, σε έναν ΠΑΟΚ που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Για να πάρουμε την 5η θέση θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας σε μεγαλύτερο βαθμό, να έχουμε μαχητικότητα το πνεύμα του νικητή που έχουμε σε κάθε αγώνα. Μεγάλος μας αντίπαλος είναι ο Αστέαρς, εκμεταλλευτήκαμε την ήττα του και βρεθήκαμε από πάνω».

Για τον Γέντρισεκ:

«Ο Ερικ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και είμαστε χαρούμενοι που σκοράρει συχνά φέτος. Υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση της ομάδας, χθες κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και αξίζαμε τη νίκη».